ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το κτήμα Φαίδρα διατίθεται για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις προβολής προϊόντων, επιδείξεις μόδας καθώς και παιδικά πάρτυ σε πολύ οικονομικές τιμές.

Η περίοδος λειτουργίας του κτήματος είναι όλο το χρόνο, δηλαδή από Ιανουάριο έως και Δεκέμβριο.

Για το ωράριο του κτήματος σας γνωστοποιούμε οτι δεν ισχύει κανένας περιορισμός.

Το Κτήμα Φαίδρα σας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακόσμηση με μεγάλους φανούς και τούλια γύρω από την πισίνα και το cocktail bar.Επιπλέον διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών.

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

CATERING

Τα επιλεγμένα συνεργαζόμενα Catering (ATENE-ANAIS-ZAXARAKHS-AYRA-CLUB SERVISE-ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟ κ.λ.π) με το έμπειρο προσωπικό τους.

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

ΠΡΟΣΒΑΣΗ-PARKING

Εύκολη πρόσβαση μέσω Αττικής Οδού (Έξοδος Κ1-Τοπικές Οδοί) αλλά και από Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.Άνετο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης τουλάχιστον 300 αυτοκινήτων με έμπειρους παρκαδόρους.Αυτοκίνητο για την μετακίνηση του ζευγαριού.

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

ΠΑΡΟΧΕΣ

Χώρος με γκαζόν και πλακόστρωτο, εντυπωσιακή κεντρική πισίνα όπου μπορούν να δεξιωθούν 1000 καθήμενα άτομα.Έξι (6) WC με προσωπικό καθαριότητας.Ηλεκτρογεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Φωτογράφος.Οπτικά εφέ, βεγγαλικά, καπνός, προβολή σε video wall των δικών σας προσωπικών στιγμών

κτημα φαιδρα υπηρεσιες

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μόνιμη ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας από έμπειρο Dj.Ζωντανή ορχήστρα με δική σας επιλογή προγράμματος.Στήσιμο εξέδρας ορχήστρας.