ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Καλώς Ήρθατε στο Κτήμα Φαίδρα

ΚΤΗΜΑ ΦΑΙΔΡΑ

Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, απαιτείται ένας χώρος ο οποίος θα πρέπει, σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, να αφήσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτήν την καταπληκτική βραδιά.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε για να μας γνωρίσετε έτσι ώστε να συζητήσουμε απο κοντά τις επιθυμίες σας καθώς και τις προτάσεις μας για μια εκδήλωση όπως την φαντάζεστε.

1

Catering

Η συνεργασία με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα Catering της αγοράς, καθώς και με πολλά γραφεία οργάνωσης δεξιώσεων, θα παρουσιάσουν σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2

Τοποθεσία

Στην καρδιά των Μεσογείων, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελιές, μέσα σε μία αχανής καταπράσινη έκταση και δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, άνοιξε τις πόρτες του ο νέος μας πολυχώρος, το “Κτήμα Φαίδρα”.Η εικόνα της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση, τόσο απο τα Νότια όσο και απο τα Βόρεια προάστια, αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το “Κτήμα Φαίδρα” ένα χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

3

Αρχιτεκτονική

Ένα επιβλητικό γυάλινο κτίριο, με εσωτερική σάλα χωρητικότητας 600 ατόμων και πλαισιωμένο απο υπαίθριους χώρους και κήπους, δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ποιότητας.

4

Συνεργάτες

Οι συνεργάτες μας, όσο και το προσωπικό μας, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια ώστε να ανταποκρίνονται μόνο σε υψηλές απαιτήσεις.